Svježe vijesti:

6 MEDALJA ZA TAKMICARE KBS "MASTER" NA MEDJUNARODNOM TAKMICENJU "ILIDZA 2021"

 


U organizaciji KK "ŠAMPION" Ilidza  06.03.2021.godine ,održano je 15-to po redu otvoreno,međunarodno karate prvenstvo pod nazivom "ILIDŽA  2021" . 

U izuzetno jakim konkurencijama ,na 7 borilišta ,nastupilo je preko 800 takmičara iz 74 kluba BiH,Hrvatske,Crne Gore,Makedonije,Srbije i Belgije. Iz kluba borilačkih sportova "MASTER" iz Lukavca nastupila su 4 takmičara u regularnim kategorijama i ostvarili izuzetno dobar rezultat osvojivši 6 medalja,od čega 2 zlatne,jednu srebrenu i tri bronzane medalje.

Zlatne medalje su osvojili: - Avdić Mahira u kategoriji U21 (mlađi seniori) -borbe -55 kg i Atić Ena u kategoriji djevojčice kate 11 godina-bez nivoa. 

Srebrenu medalju je osvojio Omerkić Benjamin u kategoriji -borbe seniori -60 kg,dok su tri bronzane medalje osvojile- Kuduzović Belma u kategoriji borbe juniorke -48 kg,Kuduzović Belma u kategoriji kate juniorke i Avdić Mahira u kategoriji -kate mlađe seniorke (U21).

Najiskrenije čestitke našim osvajačima medalja na rezultatima koji je produkt izuzetne ozbiljnosti,odgovornosti i zalaganja na treninzima.