Svježe vijesti:

KBS "Master" Lukavacu donosi 7 medalja sa "Valentinovo open 2021"

 


U organizaciji KK "DO" iz Tuzle,u SKPC "MEJDAN" jučer je održan veliki međunarodni karate turnir "VALENTINOVO 21",na kome je uzelo učešće blizu 1000 takmičara iz 89 klubova BiH,regije i još nekoliko evropskih država. 

Naš klub KBS "MASTER" iz Lukavca nastupio je sa 12 takmičara, uzrasta od 6 godina do seniora,među kojima su neki nastupili prvi put. 

U nezvaničnim kategorijama je osvojeno 4 medalje od kojih 1 zlatna,2 srebrene i jedna bronzana. Osvajači medalja su -OMER SALKIĆ koji je nastupio prvi put i osvojio prvo mjesto u kategoriji kate 6 godina,srebro su osvojili VEDAD  i FARIS MOSOROVIĆ u kategoriji kate 12 godina  stariji (Vedad) i kate 9 godina (Faris),dok je bronzu osvojila MIA SULJIĆ u kategoriji kate 9 godina djevojčice. 

U regularnim kategorijama su osvojene 3 medalje ,od kojih 1 srebrena ,koju je osvojila MAHIRA AVDIĆ u kategoriji kate seniorke,2 bronzane : BELMA KUDUZOVIĆ u kategoriji borbe juniorke i IMAN SALKIĆ  u kategoriji borbe djevojčice + 40 kg. 

Čestitamo svim osvajačima medalja,kao i onima koji su ovaj put ostali bez medalje u uvjerenju da će slijedeći put rezultati biti puno bolji.