Svježe vijesti:

Ubijen sedamnaestogodišnjak u naselju Šićki Brod

 


Jedna osoba smrtno je stradala u tuči,koja se sinoć oko 20:45 sati dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju šićki Brod nadomak Tuzle, potvrdila je to Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

U pomenutom ugostiteljskom objektu, došlo je do sukoba, koji je kulminirao ispred samog objekta, gdje je došlo do tuče u kojoj su učestvovala tri lica. Povredu u vidu ubodne rane  zadobio je sedamnaestogodišnjak, kojem su ljekari u UKC – u Tuzla konstatovali smrt. Kako nam je potvrdila Ersija Aščerić Mujedinović, glasnogovornica UKC-a Tuzla, još jedan učesnik tuče je povrijeđen, a radi se o R.S., kome su također konstatovane povrede hladnim oružjem u predjelu leđa. Pacijent je obrađen u prijemnoj ambulanti Klinike za ortopediju i traumatologiju, te je nakon obrade i otpušten.

Prema riječima Admira Arnautovića, glasnogovornika Tužilaštva TK, dva lica koja su učestvovala u tuči u kojoj je ubijen sedamnaestogodišnji mladić su zadržana u MUP-u TK i u toku je kriminalistička obrada. Naređena je obdukcija tijela. U toku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ubistvo.

RTV Slon