Svježe vijesti:

Spisak dobitnika nagrada 2. kola nagradne igre Tuzlanskog pilsnera


Pivara Tuzla od prvog juna krenula je sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom „Još veća sreća je uz tuzlansko“. Kao i predhodnih godina, Pivare Tuzla je  za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj  vrijednih nagrada. U nagradnoj igri su mogli učestvovati svi koji pošalju kodove koji se kriju ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca Tuzlanskog pilsnera. Nagradna igra traje do 1.9.2020. godine zato iskoristite priliku i pošaljite svoj kod SMS porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba i osvojite neku od vrijednih nagrada : suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva…  ili glavnu nagradu automobil VW T-ROC.

Zbog novonastale situacije koja je bila prouzrokovana pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju da ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne  nagradne igre“Sreća je veća uz tuzlansko“ da ih sačuvate, jer ih možete iskoristiti u nastavku nagradne igre koja još traje.

Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima  pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici,te vrijednim donacijama svojih proizvoda  za ugrožene kategorije stanovništva te javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja,pomogla nesmetan i održiv rad.

Iskoristili bi priliku i pozvali sve stanovnike BIH da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama uspjeli oporaviti BH privredu i ekonomiju, te zadržali sva radna mjesta.


Izvor/foto: RTV Slon