Svježe vijesti:

Poroci, depresija, ljutnja – provjerite najveću slabost vašeg horoskopskog znaka


Svaki horoskopski znak odlikuju neke vrline ali i mane koje su izraženije više nego kod  drugih znakova Zodijaka. I dok se hvale pozitivnim stranama svog znaka, rijetki su oni koji žele govoriti o slabostima svog horoskopa.

U nastavku donosimo popis najvećih slabosti horoskopskih znakova.

OVAN

Što se duhovnog stanja tiče, ako im krene loše u životu Ovnovi znaju pasti u depresiju. Skloni su porocima pa u tim stanjima znaju posegnuti za drogom ili alkoholom. Inače, Ovnovi se predaju svemu entuzijastično, ali čim taj osjećaj splasne, gube zanimanje i okreću se drugim stvarima. Moglo bi se reći da su pomalo površni. Često imaju glavobolje i probleme s očima i ušima.

BIK

Pripadnike ovog znaka promjene u životu jednostavno užasavaju. Oni vole živjeti onako kako su naviknuli pa čak i kad to nije nešto posebno i kad bi moglo bi da bude puno bolje. Ako su prisiljeni na promijene, mogu pasti u depresiju. Znači, najveća slabost ovog znaka je neprilagođenost, pa je to i najveća kočnica na putu prema uspjehu i boljem životu. Što se zdravlja tiče, Bikovi najčešće imaju problema vratom, grlom i štitnjačom.

BLIZANCI

Oni su stalno u nekoj žurbi pa se tako odnose i prema obrocima, nerijetko odu iz kuće, a da nisu ništa pojeli niti popili. Zbog toga znaju da posegnu za nezdravim grickalicama. Takav način života kod njih često rezultira jakom nervozom. Pripadnici ovog znaka znaju imati problema, osim sa živcima, i s plućima, ramenima te rukama. Inače, mana im je i što su vrlo površni u međuljudskim odnosima, iako se to njima tako ne čini.


RAK

Ljudi rođeni u ovom znaku vrlo su osjetljivi, čak i pretjerano, što vodi naglim promjenama raspoloženja i razvoju nekih bolesti povezanih sa psihom. Previše ih pogađaju tuđi problemi. Znaju imati probleme s bubrezima, želucem, prsima i probavom. Često dobivaju čir na želucu upravo zbog toga što se ne mogu opustiti kako treba.

LAV

Pripadnici ovog znaka ne znaju kazati ne kad osjete da su previše opterećeni. Oni svemu pristupaju s puno poleta što isisava energiju iz njih, umjesto da tu količinu usmjeravaju samo na one stvari koje su važne. Mana im je što ne mogu poredati stvari po važnosti, već svima pristupaju jednako entuzijastično. Zbog svega toga znajui mati depresivne epizode u životu i probleme sa zdravljem zbog pada imuniteta.

DJEVICA

Ne znaju pokazati emocije iako ih imaju, ponekad i više nego drugi znakovi. Ne znaju uživati u opuštanju jer vole sve držati pod kontrolom. Velika količina stresa dovodi i do problema s kožom koji ih prate cijeli život.

VAGA

Rođeni u znaku Vage najsretniji su kada je sve oko njih lijepo i skladno, od uređenja doma, fizičkog izgleda do međuljudskih odnosa. Ipak, ponekad toliko žele da sve bude savršeno te time počnu da opterećivati i sebe i druge, čak do te mjere da pokvare i atmosferu i odnose s drugim ljudima. Skloni su problemima s kožom, bubrezima i donjim dijelom leđa.

ŠKORPION

Velika mana pripadnika ovog znaka je ljutnja, jer tada gube kontrolu i znaju biti bezobrazni i arogantni. Također, skloni su naglim promjenama raspoloženja i burnim reakcijama što je vrlo stresno i za njih i za ljude koji im se nađu u blizini. Često znaju imati probleme sa živcima.

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka vrlo su živahni i vole biti u pokretu, pa češće nego ostali znakovi znaju uganuti zglobove, imati modrice… I sve bi to bilo normalno da se ne događa upravo njima. Naime, kada su povrijeđeni ili bolesni, oni su u stanju terorizirati sve oko sebe. Znaju imati probleme s kukovima i jetrom.

JARAC

Jarci su rođene vođe i zbog toga često na sebe preuzimaju više tereta nego što bi trebalo i više nego što se od njih očekuje. Uz to misle da konstantno moraju imati sve pod kontrolom, a što samo pokazuje da nemaju povjerenja u ljude oko sebe. Takav stav u životu rezultira stalnim stresom i osjećajem nemira. Često imaju probleme s visokim krvnim pritiskom i probavom.

VODENJAK

Ne znaju kontrolirati osjećaje, tu su kao djece. To ih jako smeta u životu i ostvarivanju normalnih odnosa s drugim ljudima. Egocentrični su, a najviše problema imaju sa depresijom i slabom cirkulacijom.

RIBE

Ribe su vrlo osjećajne i znaju na sebe preuzimati tuđe probleme. To ih može potpuno iscrpiti. Skloni su umišljati kako su dobili neku bolest, a zapravo im samo treba odmor i opuštanje. Ribe se izdvajaju i po upali pluća, prehladi i drugim bolestima dišnih organa kojima su skloni, prenosi Index.hr.

(TIP)