Svježe vijesti:

Virtualni obilazak Richmond Park kampusa u Tuzli


Dobro došli u virtualni obilazak Richmond Park kampusa u Tuzli!

Za sve one koji trenutno nisu u mogućnosti da nas posjete pripremili smo nešto sasvim novo - 3D šetnju hodnicima, učionicama i igralištem naše ustanove.

Naša ustanova pod svojim okriljem radi na tri nivoa: Predškolska ustanova Richmond Park,  Richmond Park Međunarodna osnovna škola i  Richmond Park Međunarodna srednja škola.

Zavirite u učionice i kabinete naše škole, koji su multimedijalni i moderno opremljeni. Upoznajte prostor u kojem naši školarci marljivo uče i rade, uspješno primjenjujući naučeno i u praktičnoj nastavi!

Istražite nauku u kabinetima fizike, hemije i biologije, pogledajte kartu svijeta i saznajte više o starim vremenima u kabinetima geografije i historije, naučite poneku stranu riječ u kabinetima engleskog, njemačkog i turskog jezika ili, pak, uživajte u atmosferi bh. kulturno-umjetničkog nasljeđa u kabinetu BHS jezika i književnosti. Za ljubitelje brojeva tu je kabinet matematike, a za mlade IT stručnjake i kabinet informatike. 

Za kraj vas vodimo u prostorije za slobodno vrijeme i sportske terene, a naš virtualni obilazak završavamo laganom šetnjom školskim dvorištem.

Uživajte u ovim prizorima!