Svježe vijesti:

POZIV - Podržimo i pomozimo izgradnju vjerskog objekta u Mosorovcu


U Mosorovcu, danas 23.02.2020. godine održan je zbor građana ovog naselja s namjerom da se krene u izgradnju vjerskog objekta kako bi vjernici ovog, od posle rata izuzetno naseljenog dijela općine Lukavac mogli obavljati vjerske obrede bez da idu u neki od vjerskih objekata koji su prilično udaljeni od njihovog mjesta življenja.

Danas je održani zbor građana naselja Mosorovac, gdje su izabrali građevinski odbor u sastavu:
1. Salihović Nihad 2. Hrvanović Hidajeta 3. Memišević Jasmin 4. Memišević Midhat 5. Suljić Azmir6. Muratović Mujo7. Hukić Šemsudin 8. Smajlović Fahrudin9. Memić Munir10. Jusić Sanel11. Kolić Safet12. Abdurahmanović Naser..
Građani na Mosorovcu planiraju izgradnju manjeg vjerskog objekta u narednom periodu.. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u realizaciji ovog projekta..istakao je za naš portal jedan od izabranika građevinskog odbora Abdurahmanović Naser.

I mi koristimo priliku pozvati vas da se pridružite facebook grupi "Izgradnja vjerskog objekta na Mosorovcu"  kako biste bili u toku ove lijepe ljudske priče i da u skladu sa svojim mogućnostima pomognete izgradnji vjerskog objekta u Mosorovcu.