Svježe vijesti:

Muškarac preminuo nakon stravične saobraćajne nesreće u Lukavcu

Foto:SodaLive.ba

Pedesetosmogodišnji muškarac inicijala A.M. iz Lukavca preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Tuzla – Doboj.

Informacija je potvrđena iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, iz kojeg nam je rečeno da je pacijent povredama podlegao u 13:40 sati.

--------------------------------------------------------------

Podsjećamo:

Ljekari u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli bore se za život muškarcu koji je jutros povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći u Lukavcu.
Muškarac čiji se identitet još uvijek utvrđuje povrijeđen je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 9:45 sati dogodila u Lukavcu.

Riječ je o vozaču automobila marke Golf koji se sudario s kamionom, a kako je za Klix.ba potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, on je nakon prijema u Klinici za hirurgiju prebačen u anesteziološki šok gdje je priključen na aparate za vještačku ventilaciju.

O tačnom stepenu povreda iz tuzlanskog UKC-a još uvijek ne mogu govoriti s obzirom na to da je u toku obrada pacijenta.

Uviđaj na mjestu nesreće koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Tuzla - Doboj, u neposrednoj blizini taložnice Bijelo more, obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac.


O kakvoj se saobraćajnoj nesreći radi govore i stravične fotografije sa mjesta događaja, na kojima se vidi u potpunosti uništen automobil u kojem se nalazio muškarac.