Svježe vijesti:

HUSKIĆI (LUKAVAC) - MASKIRANI NAPADAČ BEJZBOL PALICOM NAPAO ŽENU S DJEVOJČICOM

Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo od naših čitatelja, jučer je nepoznati napadač iz kako se navodi crnog automobila marke "Golf 4" sa registarskom oznakom samo s prednje strane, izašao s bejzbol palicom i kapuljačom na glavi  kako bi otuđio torbicu od žene koja je pratila djevojčicu u školu.

Kako se žena opirala, napadač je u svojoj nakani udario bejzbol palicom, nanijevši joj teže tjelesne povrede. 

Žena je prevezena na UKC Tuzla gdje joj je ukazana medicinska pomoć (gospođa je zadobila povredu ruke, nagniječenja te joj je postavljena langetna na vratu ). Djevojčici kao i gospođi konstatovane su traume od ovog nemilog događaja.

Na uviđaj vezano za ovaj slučaj, kako navode građani, izašli su pripadnici PS Lukavac.

 Nakon objavljenog teksta kontaktirala nas je i napadnuta gospođa :


Golf 4 crni, prednju registracijsku tablicu na autu je imao, zadnju ne.Stao je ispred mene na nekih 50 m i čekao da mu se približim s djetetom sa zadnje strane auta da ne bih vidjela reg. brojIzašao maskiran iz auta s palicom.Tražio je pare Udario me jest jednom (nisam pretučena)Više povreda sam dobila boreći se s njim, što da mi ne priđe do djeteta tako i da mi ne otuđi torbu.Imam povredu ruke nagniječenja i langetu na vratu to da.Traumu i djete i ja.Jasno mi je da treba javnost da bude obavještena, ali isto tako smatram da trebaju znati istinu.Ja želim to isto i ne planiram stati na ovome jer hoću da moja djeca imaju sigurnost u ovom gradu, ali to mi se čini nemoguće.

 Naravno da mi možete pomoći.Ja ću se potruditi da "podignem" žene, majke da trebamo da se izborimo za svoju sigirnost i sigurnost naše djece, da ja budem (eto na žalost) kao pouka da ne trebamo samo šutiti i čekati da se ovo ponovi.Ja sam se uspjela izboriti s tim N.N i zaštiti svoje dijete i svoje stvari zbog toga i imam te povrede.Ali ne želim da se to ponovi kako ne meni tako i nikom više.Traumu mog djeteta mu neću oprostiti.