Svježe vijesti:

Sarajevo : Smrtonosne rane nožem nanio je 15-godišnjak


U sarajevskom naselju Saraj Polje (Vojničko Polje) večeras je prijavljeno MUP-u Kantona Sarajevo da je došlo do sukoba u kojem je tragično stradala jedna osoba.  Po izlasku na mjesto događaja policija je pronašla tijelo mladića u lokvi krvi. “Imamo informaciju da se nešto dogodilo. Upućene su patrole. Čekamo informacije sa terena. Nemamo zvaničnih informacija”, rekli su za Radiosarajevo.ba nakon događaja iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Po izlasku na mjesto događaja policija je pronašla tijelo mladića u lokvi krvi. “Imamo informaciju da se nešto dogodilo. Upućene su patrole. Čekamo informacije sa terena. Nemamo zvaničnih informacija”, rekli su za Radiosarajevo.ba nakon događaja iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo. 

“Mogu potvrditi da je u ulici Teheranski trg dogodila tuča između više lica. Tom prilikom smrtno je stradalo jedno lice, a drugo je zadobilo povrede i prebačeno je na KCUS. Jedno lice je lišeno slobode, a jedno je pod kontrolom policije. Vrlo brzo će biti i ono lišeno slobode”, rekla je Suvada Kuldija glasnogovrnica MUP-a Kantona Sarajevo. Svjedoci događaja kažu kako su se mladići sukobili, a potom je stigao još jedan mladić i nožem zadao kobne rane mladiću koji je preminuo na mjestu događaja. Jedan mladić prebačen je na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Kako se nezvanično saznaje osumjičeni za ubistvo navodno ima 15 godina.

tuzlanski.ba