Svježe vijesti:

FK RADNIČKI : Stvaramo pobjednike


Jučer su na stadionu Jošik u Lukavcu odigrana dva prijateljska susreta između FK Radnički Lukavac i FK Sloboda Tuzla, u kategorijama 2008. i 2009.godište. U korektnoj i prijateljskoj atmosferi, sa puno lijepih poteza naši mališani bili su uspješniji i to rezultatom 5:0 (2008.godište) i 6:2 (2009.godište), što još jednom pokazuje da naš posvećen rad sa omladinskim selekcijama donosi odlične rezultate.Ono što posebno raduje i ohrabruje je svakako posjeta na ovakvim utakmicama, a što se jasno vidi na fotografijama u prilogu. Veliko interesovanje roditelja i prijatelja našeg kluba, obzirom da se radi o susretima omladinskih selekcija, potvrda je dobrog rada.

Ukoliko svog mališana želite priključiti vršnjacima u plavo - bijelom dresu, sve informacije možete dobit pozivom na broj telefona trenera u omladinskom pogonu Damira Ahmetovića (061 885 451). Druženje, zdrave sportske navike, razvijanje takmičarskog duha kroz fudbal i profesionalan rad naših edukovanih trenera su vjerujemo dovoljan motiv da već sutra postanete član plavo - bijele porodice.

Dvije pomenute selekcije za sada broje oko 40 članova, a svakim danom interesovanje raste i spremni smo postati još brojniji.