Svježe vijesti:

Potrebni građevinski radnici u DELTA Group Lukavac


DELTA Group Lukavac jedna je od najuspješnijih regionalnih kompanija. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da budemo uspješni u izgradnji stambenih i poslovnih objekata, trgovinskom poslovanju i uslugama. Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha.Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Na osnovu  ukazane potrebe,zbog povećanja obima poslova u oblasti građevinarstva,Delta Group Lukavac raspisuje:

O  G  L  A  S
za prijem građevinskih radnika:

Zidar
Tesar
Armirač
Pomoćni radnik
Opis posla i odgovornosti

Radni zadaci zidara sastoje se u pripremi maltera,zidanju zidova raznim materijalima,malterisanje zidova i plafona,izradi estriha i glazura. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika tesara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu. Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor odredi.
Radni zadaci tesara sastoje se u izradi,montaži i demontaži oplata za armirano-betonsku konstrukciju objekta.Tesar ,takođe, obavlja i poslove izrade drvenih  krovnih konstrukcija ili drugih glavnih i pomoćnih konstrukcija od  drveta,kao što su stepeništa,drvene terase i slično.Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor odredi.
Radni zadaci armirača sastoje se u ispravljanju,sječenju,savijanju i montaži armature u armirano-betonske elemente konstrukcije. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili tesara,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor odredi.
Radni zadaci pomoćnog radnika sastoje se u prenosu materijala, izradi maltera, čišenju gradilišta od otpadaka materijala, radnih alata ili drugih predmeta koji sprečavaju ili ometaju rad na gradilištu. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu .Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor naredi.

Uslovi:

Završena odgovarajuća stručna sprema (PK, KV ili VKV)
Potrebno radno iskustvo
Mjesto rada: Lukavac
Oglas ostaje otvoren 30 dana.

Prijave sa kratkom biografijom možete slati na e-mail: deltalukavac.konkurs@gmail.com

ili dostaviti lično na našu adresu ul.Branilaca Bosne b.b.(zgrada Seljanka 1),75.300 Lukavac.

Za detaljnije informacije možete se javiti i na telefon, broj: 035/550-300.

Svim kandidatima se unapred zahvaljujemo na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji i ukazanom poverenju.

Samo kandidati koji budu izabrani u uži krug biće kontaktirani od strane predstavnika kompanije.