Svježe vijesti:

Kvart Lukavac - POZIV NA OTVORENU EDUKACIJU " PISANJE PROJEKATA 1. DIO"


Omladinska grupa “Kvart” u sklopu projekta “Budi promjena u svojoj zajednici ”organizuje četvrtu radionicu po redu sa temom „Pisanje projekata (I dio)“ koja će se održati 11.05.2019.godine u 12:00 sati u prostorijama Centra za kulturu Lukavac.

Cilj projekta je da omogućimo  mladima neformalno obrazovanje putem radionica. Teme radionica su vezane za pisanje projekata,zakone o mladima, volonterizam i slične teme koje pomažu mladima da se obrazuju u tom pogledu i postaju lideri u svojim zajednicama  i postaju promjena u svojoj zajednici.

Ovo je četvrta radionica po redu, a projektom je predviđeno 9 radionica. Svaki mjesec se održava po jedna radionica i bit će održana jedna ulična akcija u toku ljetnog raspusta.

Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude od  14 do 18 godina da učestvuju na našim radionicama i time se neformalno obrazuju i postaju promjena u svojoj zajednici.

Omladinska grupa “Kvart” je nevladina organizacija, osnovana od strane mladih koji su nezadovoljni svojim položajem u društvu s ciljem da svojim djelovanjem dovedu do promjena i boljih uslova za mlade.