Svježe vijesti:

JAKUB MAHOVKIĆ O TIMOVIMA KOJI STOJE IZA EDINA DELIĆA, ALI I NERMINA NIKŠIĆA


U rubrici "Građani kažu" na LTK-INFO.COM imate priliku iskazati svoje stavove, probleme potrebe. Takođe i mi možemo prenijeti vaše stavove koje smatramo zanimljivim građanima:

Jakub Mahovkić

Zbog sve češće prisutnih izjava da Edin Delić nema oko sebe zvučna imena konstatovat ću sledeće. 

1. Bolje i da nema nego da ima svakava. Drugo nema potrebe da se kiti tuđim perjem jer dovoljno su mu njegovi rezultati a ima bgm i onog dr/mr u biografiji. Međutim, ima tu itekako imena koja su zvučna i u politici ali i u drugim sverama života, ali naši članovi tima nisu samo po parlamentima već i na terenu . 

2. Delića ne okružuju izborni gubitnici ni oni sa kompenzacijskih listi. Delićev tim ne čine manekeni već ga čine radnici koji znaju sta je bašča i doc do glasa za SDP. 

3. Delićev tim ne čine uposlenici centrale SDP ali u Delićevom timu ima uposlenih iz OO koji snose najveći teret rada uposlenih u SDP-u.

4. Kažu Delićev tim čine oni koji dižu tenzije i prave sukobe. Pitam koji nas tim predvodio do sada ko napravi tolike podjele u SDP-u. Naprotiv Delić se i kandidovao da ojača i ujedini sve u SDP-u pa i šire i da to ne radi samo kao neki pred izbore. Kako bi rado popio kafu sa tim koji su u timu trenutnog predsjedika da im oči u oči kažem šta su govorili, govore i misle jedni o drugima. Priče kako je trenutno rukovodstvo stabilizovalo partiju i povećalo izborne rezultate su priče za malu djecu. Nek objave rezultate iz tih izbornih jedinica i KO/OO. Ako mi išta smeta, smeta mi omalozavanje da Delić dolazi nemal iz nepoznate sredine. To pojedini i sa TK zaboravili gdje je Lukavac. Da te iste podsjetim da je prvi skup SDP-a u BiH na čelu sa rahmetli Nijazom održan u Lukavcu. 

Posebna mi je čast da je održan za vas urbane u mojoj ruralnoj Turiji na školskom poligonu. 

Dokazat ćemo pobjednički mentalitet i da je moguće pobjediti masineriju, tgovinu pozicijama jer to smo već tri puta uzastpno pokazali. 


PODRSKA Edinu Deliću

Fotografija sa osnivanja Izbornog staba. Da zakazasmo skup trebala bi nam dvorana u Banovićima. Hvala vam drugovi.