Svježe vijesti:

2014. god Edin Delić je bio uz građane, na kojoj strani si bio ti Nermine


Dok nam uspiješno servirate kako je rezultat SDP-a BiH ostvaren na izborima 2010. godine, zbog ulaska u vlast sa SDA doživio krah na izborima 2014.godine, mislite da ćemo zaboraviti MODRICE policijskih palica na leđima obespravljenih radnika i građana širom BiH.

U čemu je razlika između Nermina Nikšića i Edina Delića? 

Izdvojit ću samo jedan detalj protesta 2014. godine. Nermin je ako se ne varam, bio na strani onih koji su tukli obespravljeni goloruki narod!!! 

Edin Delić je bio na strani onih koje su tukli!!! Bio je uz svoj narod!!!

Mislite da smo spremni prihvatiti servirane laži kako bismo zaboravili ISTINU. 

Ko je izvršio privatizaciju zbog koje je mnoštvo građana, radnika i seljaka ostalo bez osnovnih životnih primanja, što je predhodilo masovnim protestima širom BiH?

Ko je bio premijer vlade od 2010. do 2014. i da li je razlog loše vođenje Vlade F BiH uzrok katastrofalnih rezultata na izborima 2014. godine. Čiji je bio premijer TK? Čija je bila policija koja je tukla goloruki narod kako bi zaštitila premijera TK?

Ko je i koliko nudio članovima pokreta "UDAR" kako bi ih pridobio na svoju stranu i proteste odveo u smjeru koji mu odgovaraju?

Pitanja je još mnogo, odgovora takođe. Na podmukle izjave i malverzacije mi ćemo se boriti ISTINOM. Zato vas molim da kampanju unutarpartijskih izbora SDP-a, vodite u duhu demokratije, jer SDP kao i građani BiH to zaslužuje.