Svježe vijesti:

Vlado Marić novi voditelj Dnevnika Nove BH Poznati novinar i urednik u timu informativnog programa Nove BH


Poznato novinarsko ime Vlado Marić nova je akvizicija Nova BH televizije. Višegodišnji urednik, novinar, reporter i voditelj uskoro će gledateljima u Dnevniku prezentirati vijesti dana i svojim će znanjem  i iskustvom dodatno pojačati pažljivo birani informativni tim Nove BH. 

„Radujem se što ću biti dio informativnog tima Nova BH i zaista se veselim zajedničkim, timskim izazovima koji su pred nama. Nova BH ima sjajnu medijsku poziciju i odličnu podlogu za ono što ćemo kreirati u budućnosti, a to je suradnja sa našim najjačim partnerima – gledateljima. Ponosan sam što ću sudjelovati doslovce u 'građenju kuće', od temelja do krova. Raduje me spoznaja što će pod tim krovom biti građani Bosne i Hercegovine koji će biti u fokusu našeg informativnog programa. 
Zaista vjerujem da će naš Dnevnik koji ćemo zajedno graditi promijeniti način novinarskog pristupanja i plasiranja informacije, na način gdje će nam baš naš gledatelj biti početak i kraj te vijesti.“ – rekao je Vlado Marić.

Dugogodišnja karijera Vlade Marića obiluje respektabilnim referencama koje je ovaj istaknuti novinar i urednik sticao u informativnom programu. Svoje prve novinarske korake započeo je još kao student u radijskom informativnom programu. Bio je jedan od najmlađih urednika i voditelja središnjeg Dnevnika 2, Dnevnika 3 i dijaloške emisije “Odgovorite ljudima” na FTV-u. Na N1 televiziji sa koje prelazi na Novu BH, Marić je radio kao reporter, urednik i voditelj Dnevnika i dijaloške emisije „Crvena linija“. Sudjelovao je u programskoj realizaciji svih velikih društvenih i političkih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regiji, od vođenja i produciranja specijalnih i vanrednih programa, reporterskih zadataka, javljanja uživo, vođenja intervjua sa istaknutim ličnostima iz javnog života, a okušao se i kao autor u dokumentarnim emisijama.


Podsjećamo, Nova BH će uskoro predstaviti novi informativni program koji će prema najvišim programskim i produkcijskim televizijskim standardima stvarati vodeći stručnjaci u zemlji i regiji koji stavlja gledatelja u centar i radi za dobrobit svih građana BiH poštujući principe neovisnog, istraživačkog i objektivnog novinarstva.