Svježe vijesti:

LUKAVAC CEMENT I OŠ „LUKAVAC GRAD“ U AKCIJI POŠUMLJAVANJA ŠKOLSKOG DVORIŠTA


Poštovane kolegice i kolege,

izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da u ponedjeljak, 22. aprila 2019. godine u 11.00 sati 
u dvorištu OŠ „Lukavac Grad“, ul. Derviša Sušića bb, Lukavac, prisustvujete i zabilježite veliku akciju pošumljavanja, u okviru koje će učenici i nastavnici ove škole zasaditi 200 novih stabala.

U povodu obilježevanja 22. aprila, Dana planete Zemlje, zahvaljujući Lukavac Cementu učenici Osnovne škole „Lukavac Grad“ su dobili 200 stabala koja će tog dana zasaditi i time se priključiti se globalnoj inicijativi jedno drvo za svakog stanovnika.

Ova akcija je od velikog značaja za grad Lukavac i sve njegove stanovnike, jer će djeca i mladi pokazati kako se gradi bolja budućnost i uvode pozitivne promjene, brinući se o svom okolišu i njegovom održivom razvoju, za bolji i zdraviji život u Lukavcu.

Obilježavajući „Dan planete Zemlje“ Fabrika cementa Lukavac će dodatno zasaditi 300 stabala u krugu fabrike.

Iskreno se nadamo da ćete nam se pridružiti i obradovati mališane svojim dolaskom i zajedno s nama dati doprinos obilježavanju ovog važnog dana za školu i grad Lukavac. 

Ljubazno Vas molimo da Vaše prisustvo potvrdite najkasnije do ponedjeljka u 09.00 h na E-mail adresu: N.Crvenkovic@fclukavac.ba ili na broj telefona 062 939 503.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam rado na raspolaganju.


Dobro nam došli i srdačan pozdrav!