Svježe vijesti:

Procurio snimak novog Golfa: Izgleda šire i moćnije


Oprema će u standardnim paketima biti izdašnija. Nismo trebali dugo čekati da na društvenim mrežama osvanu nove fotografije najiščekivanijeg kompakta godine.

Naravno, govorimo o novom Golfu, osmoj generaciji modela i već desetljećima kralju kompaktne klase. A kao što se moglo zaključiti iz zadnjih snimaka, u Volkswagenu nisu odlučili puno mijenjati. Receptura je ravna onoj kakvu smo, naprimjer, vidjeli na Polu pa bi mnogi prije mogli zaključiti da se radi o faceliftu, a ne potpuno novoj generaciji. Ili su VW-ovi potencijali okupirani I.D. serijom električnih modela, ili je istraživanje tržišta pokazalo kako oni naklonjeni ovom modelu definitivno nisu skloni drastičnim promjenama. Uostalom, još od pete generacije nije bilo značajnijih dizajnerskih pomaka, a model nije imao tržišnih padova.

Novi Golf je postavljen na najnovije izdanje MQB platforme, a sudeći po posljednjim fotografijama, izgleda šire i time dosta moćnije. Izraženija širina nosi i širi trag kotača pa će uz manju masu profitirati i dinamika vozila. Unutra pak više prostora, digitalni kokpit i premium osjećaj. Također, i oprema će biti u standardnim paketima biti izdašnija.



Video snimak pogledajte na linku ispod

https://www.instagram.com/p/Bux7ahzgFPw/