Svježe vijesti:

PIJANA DJEVOJKA ZA VOLANOM IZAZVALA STRAVIČNU NESREĆU U TUZLI

Foto:Tuzlanski.ba

Jedna osoba teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u Tuzli na južnoj magistrali u ulici Obala Zmaja od Bosne oko 2:40 sati, piše Tuzlanski.ba

Do nezgode je došlo kada je putničko motorno vozilo koje se kretalo iz pravca SKPC “Mejdan” prema zgradi Higijene zbog prevelike brzine i izgubjene kontrole udarilo u drugo vozilo koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini. 

Kako nezvanično sazajemo automobilom koje je prouzrokovalo nezgodu upravljala je djevojka koja je bila pod uticajem alkohola. 

S njom u automobilu bile su još dvije osobe, suvozačica naprijed i jedna muška osoba. Na mjestu nezgode povrijeđenima prvu pomoć pružila je ekipa službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koja je povrijeđene prevezla u UKC Tuzla. 

Kako je dežurni operativac MUP-a TK kazao za Tuzlanski.ba jedna osoba je teže povrijeđena dok se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu povreda kod druge dvije osobe. 

Osim službenika policije koja je obavila uviđaj i Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla intervenisala je i  Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla.


Foto:Tuzlanski.ba

LTK-INFO.COM