Svježe vijesti:

Velika tragedija: Moja Ivana je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler, struja je probila kroz tuš…


Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući, kada ju je udarila struja iz bojlera dok se tuširala!Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i ljekara da je reanimiraju.

– Moja kćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš, te udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu kćerku na podu – rekao je za Alo Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.On nam je ispričao da je Ivani srce radilo, te da su odmah pozvali Hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

– Ljekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj djevojčici nije bilo spasa – utučeno je jučer rekao Ivanin otac.

Cijelo Stajićevo je u šoku zbog pogibije mlade Ivane.

– Svi plaču i ne mogu da dođu sebi. Ona je divno dijete, iz divne porodice. S njima živi i baka, a deda joj je nedavno preminuo. Uvijek se fino svima javljala. Izlazila je, voljela život i uvijek je bila dotjerana – kažu komšije.

Ivanino tijelo je 5. januara bilo na obdukciji u Novom Sadu, a 6. januara treba da bude dopremljeno u Zrenjanin.(TIP)
LTK-INFO.COM