Svježe vijesti:

Bošnjani, Bosanci, Bošnjaci UJEDINITE SE i spriječite razaranje Bosne i Hercegovine


Bošnjani, Bosanci, Bošnjaci,Bosanskohercegovci, i VI ostali ujedinite se kako biste spasili jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu, dok je Čović i Dodik, Hrvatska i Srbija nisu rasparčali.

Razjedinjavanje "desno" orjentiranih "pro bosanskih stranaka", kao i netrpeljivost sa i među strankama ljevice, kao i stvaranje sve većeg broja "stranaka centra", upravo je dovelo do toga da nam u miru i na "demokratski" način, nacionalisti imaju priliku razoriti i rasparčati državu.

Najočitiji primjer toga jeste primjer Srebrenice, gdje je zbog razdora među bošnjačkim strankama, a i unutar njih za načelnika ove općine izabran član SNSD-a.

Dobro oproban recept, proveden na Srebrenici, te pogodan trenutak upravo se prenosi na cijelu teritoriju BiH. Uz potporu iz vana, Milorad Dodik i Dragan Čović stvaraju jedinstvo koje vrlo vjerovatno vodi konačnoj podjeli BiH, ali i uspostavi vlasti na ključnim nivoima u državi te samim time kontrolom nad ključnim institucijama ove države.

Otvoreno pozivam u prvom redu najodgovornije stranke/partije, kojima su građani na proteklim izborima dali svoje povjerenje. To su po rezultatima izbora SDP i SDA, kao i DF. Takođe pozivam i sve ostale stranke da se pridruže i da zaborave predizborne fraze "nećemo s ovima ili s onima" i da na svim mogućim nivoima uspostave zajedničku vlast kako bi pokušali spriječiti, prije svega razaranje države Bosne i Hercegovine ali i nastavili put spasa. A jedini spas jeste put ka Evropskoj uniji i njenim zakonima koji će iskorijeniti korupciju i kriminal i obezbijediti normalan život svim građanima BiH.

Ovdje se radi o notornoj istini. Isuviše ozbiljnoj da bi se nastavilo sa neozbiljnim politikama i ljudima. Sada Bosni I Hercegovini i Bosancima i Hercegovcima svih etniciteta trebaju odgovorni ljudi,  pametni i sa sposobnostima da kvalitetno odgovore svim opasnostima i izazovima.

A.M.
LTK-INFO.COM