Svježe vijesti:

ŠKOLA FUDBALA ''TRIJUMF'' LUKAVAC


Škola fudbala ''Trijumf'' iz Lukavca  je počela sa radom u mjesecu augustu, 2018.godine., sa ciljem podsticanja što većeg broja djece da se bave fizičkom aktivnošću, savladaju osnove fudbalske igre, ali i da se druže sa vršnjacima. Orijentisana je na  rad sa dječacima starosne dobi od 2006. do 2014. godišta. Fudbal kao jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. predstavlja veoma dobru preventivu u očuvanju zdravlja djece, jer omogućava pravilan rast i razvoj djeteta: razvoj pluća, kardio-vaskularnog sistema, mišićnog i zglobnog aparata. Osim što poboljšava zdravlje, fudbal doprinosi pravilnom formiranju ličnosti djeteta, potpomaže društvenoj implementaciji kroz igru, treninge i putovanja, razvija timski duh, drugarstvo...
Iako škola djeluje relativno kratko, njeni dječaci su zabilježili i prve nagrade. Na malonogometnom turniru '’25.novembar 2018.''koji se održao u Lukavcu , ekipa dječaka 2011.godište su borbenošću i zalaganjem obezbijedili sebi  IV mjesto.
Na turniru ''Sejad Dedić-Grof'' koji se održao 2.12. u Gradskoj dvorani u Lukavcu, ekipa starijih dječaka je pokazala izuzetne sposobnosti i vještine, te naravno uz veliku volju i želju za uspjehom, obezbijedila sebi zavidno III mjesto,  medju ekipama iz Lukavca, Orahovice, Srebrenika i Tuzle.
Rezultati:
ŠF ''Trijumf'' – ŠF ''Omega'' 3-0: 
ŠF ''Trijumf'' – SK Betaclub Tango ll   2:2: 
ŠF ''Trijumf'' – FK Gradina 0-1;
 ŠF ''Trijumf'' - OFK Colibri 1-4;
 ŠF ''Trijumf''  -SK Betaclub Tango 1 - 0
Škola fudbala je i dalje otvorena za upis dječaka koji žele učiti fudbalske korake ili razvijati već postojeće, kroz učenje, druženje i igru, a u jednoj zdravoj sportskoj sredini.
Osnivač škole fudbala je licencirani  trener Alan Imamović.
LTK-INFO.COM