Svježe vijesti:

Maskirani razbojnik napao i nožem povrijedio Adanu Garagić (32) ispred ulaza u zgradu u Novom Naselju Solina: ’Daj pare ili ću ti prerezati grkljan’


Maskirani razbojnik je u četvrtak  u Novom Naselju Solina ‘D blok’, ulaz pored Hadžijske džamije u Tuzli, oko 13 sati, fizički napao i nožem povrijedio Adanu Garagić (32) iz Tuzle. Prema njenom iskazu, nepoznata osoba, sa šalom FK Sloboda i kapom na glavi, pred vratima ulaza u kojem stanuje, stavila joj je čakiju pod vrat i kazala:’Daj pare ili ću ti prerezati grkljan’. Ona se pokušala osloboditi, a kada je vidio da nema novca, napadač ju je posjekao po vratu i rekao:’Ovo ti je za opomenu’. Poslije toga ju je udario u lice i pobjegao.

˝Nakon napada su došli zaista ljubazni policajci (u uniformama ili civilu) i inspektori, koje moram posebno pohvaliti, prvenstveno jer su došli u što kraćem roku Sa njima sam provela barem sat vremena dajući izjave (jer su se izmjenjivali), a nakon toga sam upućena na UKC kao hitan slučaj napada,gdje su također doktori u što kraćem roku uradili sve nalaze. Ovo se sutra, ne daj Bože, može desiti vašem djetetu, sestri, majci, nekome vašem najmilijem, bilo gdje, i u bilo koje doba dana. Budite pažljivi i uvijek u pripravnosti, jer nikada i nigdje, očigledno, nismo sigurni˝, napisala je na svom Facebook profilu Adana Garagić. Policija traga za razbojnikom.
(TIP/Foto: FB)

LTK-INFO.COM