Svježe vijesti:

KBS Radnički Lukavac sa 8 takmičara donosi 9 medalja "Prnjavor open 2018"


Jučerašnjim nastupom na Internacionalnom Kick Boxing turniru "Prnjavor Open" naš klub je završio svoje takmičarske planove za ovu godinu. Ako se osvrnemo na nastupe možemo biti više nego zadovoljni prikazanim. Za nepune dvije godine postojanja smo postali jedan od najprepoznatljivijih klubova koji se može rame uz rame nositi sa najjačima u regionu. 
Ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da klub nije fokusiran na pojedince nego na svakom takmičenju je neki novi takmičar dobijao šansu,nekad smo se opekli sa ovim odlukama,nekada su ove odluke bile pun pogodak. Svaki borac je jednako važan. I dalje funkcionišemo kao jedna velika porodica pred kojom je svijetla budućnost i pred kojom su zacrtani jasni ciljevi. 
I dalje se držimo svih načela prema kojim smo i osnovali klub. Sva sredstva od članarina su vraćena i uložena ili u pripreme ili u takmičenja. Želimo se takodjer zahvaliti Sportskom Savezu Općine Lukavac koji su jedini imali sluha za nas do sada. Takodjer hvala svim medijima sa područija Lukavca koji prate nastupe naših boraca. 
Idemo još jače,još bolje u 2019 osss ! Istakao je trener KBS Radničkog Lukavac Goran Gox Kerošević.LTK-INFO.COM