Adem M

Adem-Mahovki

Svježe vijesti:

Sarajka Adna Zrno izabrana za zaštitno lice 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo I predstavlja BiH na takmičenju / LTK-INFO.COM

Na e-mail adresu LTK-INFO.COM stigla je obavijest koju prenosimo u cijelosti:


World Top Model 2018 u Milanu

Prelijepa Sarajka Adna Zrno, predstavlja BiH na najprestižnijem svjetskom modeling takmičenju "World Top Model 2018" koji će se održati 09. decembra u Milanu I bori se za ugovor vrijedan čak 200.000 eura!
Odluku o Adninom angažmanu donijeli su talijanski modni skauti svjetske agencije Major Model Management  koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola. 
Šesnaestogodišnja Adna je učenica gimnazije Obala u Sarajevu. Od svoje devete godine počela je trenirati karate gdje je nakorak do polaganja za crni pojas. Modelingom  se počela baviti sasvim slučajno. Poslala je fotografije agenciji Abc Models Mgmt International I dobila poziv da je primljena.  
“Prvi put sam se  pojavila na televiziji sa 7 godina I tada sam bila svjesna da ću se u životu baviti nečim što ima veze sa kamerama I televizijom,”otkriva prekrasnaSarajka.
Može se slobodno reći da je ove godine s razlogom izabrana za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, najvećeg modnog događaja u Bosni i Hercegovini i šire.
41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati na dvije lokacije i to od 12. do 13. novembra  u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri sedmice mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19h održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“.