Svježe vijesti:

POZIV ZA UČEŠĆE - Ljekarska komora Tuzlanskog kantona

Ljekarska komora Tuzlanskog kantona
Medical Chamber of Tuzla Canton


Poštovani,
Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Ljekarske komore Tuzlanskog kantona i Komore zdravstvenih tehničara Tuzlanskog kantona dana 08. decembra 2018. godine u terminu od 10.00 do 14.00 časova održati Simpozij na temu Menadžment u zdravstvu.
Simpozij je namijenjen zdravstvenim radnicima, zdravstvenim saradnicima, kao i svima koji su svojim pozivom vezani za zdravstvo.
Simpozij je koncipiran na način da obuhvata teme koje se odnose na menadžment u zdravstvu, i to odnos menadžmenta i upravljačkog tijela, sa jedne strane te odnos menadžmenta i zdravstvenih radnika, unutar same zdravstvene ustanove, sa druge strane. Simpozij, dakle, obuhvata teme srodne zdravstvu i medicini, uopšte, i to, prije svega, daje odgovor na uticaj ega u odnosu ljekar - pacijent, zatim se bavi pitanjima motivacije i emotivne inteligencije, etičke odgovornosti, ljudskih resursa, timskog rada
i sl.
Simpozij se održava u organizaciji Ljekarske komore Tuzlanskog kantona - Komisija za stručno usavršavanje i Komore zdravstvenih tehničara Tuzlanskog kantona.
Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom edukativnom skupu.
Mjesto održavanja: TC Dramar Tuzla
S poštovanjem,
Predsjedhik Ljekarske komore TK

LTK-INFO.COM