Svježe vijesti:

Načelnik Delić upriličio prijem za privrednike (VIDEO)


Upriličen prijem i održana prezentacija Prve međunarodne BH SEDMICE INŽENJERSTVA za privrednike sa područja općine Lukavac
Danas je u kabinetu Općinskog načelnika upriličen prijem za privrednike sa područja općine Lukavac.

Ovom prilikom, privrednici su prisustvovali prezentaciji gospodina Zlatka Berbića, direktora projekta BH Engineering Week.

Projekat BH ENGINEERING WEEK okuplja sve aktere uključene u razvoj industrije, proizvodnje i novih tehnologija: vlasnike kompanija, CEO, inženjere svih oblasti, ministarstva i privredne komore, akademsku zajednicu, inovatore i medije.

Ovom prilikom, gospodin Berbić je pozvao sve privrednike sa područja općine Lukavac da učestvuju u ovom događaju i da svoja inovativna inženjerska rješenja i primjere dobre prakse prijave i predstave u okviru prezentacija MADE IN BIH.

Naime, u okviru „prve međunarodne BH SEDMICE INŽENJERSTVA“ održat će centralni događaj u Tuzli 28. i 29.novembra 2018.godine u BKC Tuzla i Cinestar – Bingo City Centar.

Inovativnost i modernizacija, najnovije tehnologije i prezentacije će biti osnova ove konferencije koja je dobila preporuku sa svih nivoa vlasti i vlada u BiH, a kojoj su se odazvali najuspješniji Bosanci i Hercegovci koji u svijetu postavljaju nove standarde, prakse i rezultate u inženjerstvu.

LTK-INFO.COM