Svježe vijesti:

ČEKALA DA MUŽ ODE U TOALET, PA BACILA TROMESEČNU BEBU SA ČETVRTOG SPRATA


M. M. (29) iz Leskovca prekjuče je bacila svoju tromesečnu bebu iz stana na četvrtom spratu, a iskoristila je priliku kada je njen muž otišao do toaleta, saznaje “Blic”.

Beba muškog pola stara tri meseca preminula je u subotu oko 15.30 sati nakon što je pala sa četvrtog sprata u Ulici vojvode Mišića u centru Leskovca, a kako se sumnja, bacila ju je majka. Kako saznajemo, M. M. su čak na prozoru videle i komšije da stoji i drži dete u naručju! Očevici nesrećnog događaja dali su izjave u policiji.

– Komšije su ispričale da su videle sa ulice M. M. na prozoru i mislile da će i ona skočiti sa detetom. Međutim, dodali su, sve se desilo veoma brzo. Ona je iznenada ispružila ruke i bacila bebu kroz prozor – kaže izvor “Blica” blizak istrazi.

Komšije su na licu mesta ispričale da su samo čule vrisak i potom tup udarac o beton.

Nesrećna beba je od posledica pada preminula na licu mesta. U stanu su u trenutku tragedije bili i suprug M. M. i otac bebe, kao i njihova starija petogodišnja ćerkica.

Prema saznanjima našeg lista, sumnja se da je M. M. iskoristila priliku za ovaj užasni čin kada je nakratko ispala iz vida suprugu, odnosno kada je on otišao do toaleta.

Majka iz psihijatrijske bolnice puštena na vikend

Žena navodno ima psihičke probleme i ispituje se da li je u pitanju postporođajna depresija. Prema nezvaničnim informacijama, majka je nedavno potražila pomoć na psihijatrijskoj klinici, odakle je puštena na vikend. M. M. je i pre mesec dana išla je po lekove u ovu ustanovu.

Kako saznajemo, njen muž je slomljen od bola i nije uspeo da smogne snage da da izjavu policiji o tragičnom događaju.

Kako je preneo portal Jugmedia, dok je izveštavao o ovoj tragediji, napadnut je novinar i zamenik glavnog urednika ovog portala Dragan Marinković. Iz zgrade je, kako prenosi portal, istrčao muškarac, vikao mu da ne snima i preteći mu da će ga “ubiti ako snimak bude objavljen” i potom ga je uhvatio za vrat i počeo da ga davi, a potom je reagovala policija i udaljila ga.

M. M. je privedena i biće saslušana pred tužiocem.


LTK-INFO.COM