Svježe vijesti:

PREDSTAVLJAMO: Mirsad Mujić kandidat za Parlament Federacije BiH


I HAVE A DREAM
JA IMAM SAN... da ću zajedno sa Spomenko Kulić iz Bistarca , Dragan Todorovic iz Krtove , Vojin Mijatovic iz Banja Luke, kao i sa svim ostalim Bosancima i Hercegovcima, živjeti kao ravnopravan građanin Bosne i Hercegovine i u Širokom Brijegu i u Banja Luci kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini.
JA IMAM SAN... da će naši radnici biti nagrađeni za svoj rad i da neće morati ići u Njemačku ili druge zapadne zemlje,  već će ostati u Bosni i Hercegovini i tu raditi, a da će lopovi i kriminalci koji su nam uništili privredu, završiti u zatvoru.
JA IMAM SAN ... da ćemo imati čiste rijeke i zrak a svi oni koji ih zagađuju da će za to odgovarati.
JA IMAM SAN ... da će naši parlamentarci,poput Švedskih parlamentaraca na posao u parlament dolaziti sa biciklom ili autobusom, a ne poput naših da dolaze u luksuznim automobilima uz policijsku pratnju.
JA IMAM SAN ... da će u ovoj državi ,meni najdražoj Bosni i Hercegovini, funkcionisati sistem i zakon i da će se ovdje moći pristojno živjeti od svoga rada.
JA IMAM SAN .... I OD NJEGA NEĆU ODUSTATI.
Predstavljamo vam sve kandidate OO SDP Lukavac za izbore 2018.

Važno je da svi oni koji su se odlučili da glasaju za Denisa Bećirevića kao člana predsjedništva, svojim glasom podrže i SVE kandidate sa lukavačke liste SDP-a. Jedino tako ćete svojim glasom predsjedništvo BiH približiti Lukavcu.


LTK-INFO.COM