Svježe vijesti:

Pogledajte kako je protekao casting za najveći modni događaj NIVEA BH Fashion Week Sarajevo


Bliži nam se najglamurozniji modni događaj 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, na kojem će svoje kolekcije predstaviti afirmirani bosanskohercegovački dizajneri, kao i gosti iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske.
Povodom ovog najvećeg modnog događaja, koji organizuje Udruženje manekena i modnih kreatora BiH danas je od 14-18h održan casting u Panoramskoj sali hotela Hills na Ilidži.
Castingu je prisustvovao veliki broj djevojaka i mladića iz cijele Bosne i Hercegovine. Djevojke koje su došle na kasting morale su biti prirodne, bez šminke. Stručne oči modnih znalaca birale su između dvjestotinjak manekena, među kojima je bilo mnogo zanimljivih lica, kojima se pored prilike da učestvuju na Nivea Fashion Week-u nudi prilika da otputuju u inostranstvo i tamo grade karijeru. 
Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Europi, je izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.
Stoga, nastup na bh sedmici mode svakako predstavlja prestiž kako za modele, tako i za modne dizajnere, frizere, make-up artiste...
Do tada, pogledajte kakva je atmosfera vladala na castingu.