Svježe vijesti:

U LUKAVCU VANDALI POCIJEPALI PLAKAT dr.sci. MIRSADA KUKIĆA


OBAVIJEŠTENJE - OO PDA LUKAVAC

U subotu (15.09.) je u ranim jutarnjim satima u ulici Branilaca Bosne, u neposrednoj blizini autobuske stanice, izvršen vandalski čin. Nepoznate osobe su tom prilikom u potpunosti uništile i pocijepale plakat na bilbordu na kojem se nalazio lik predsjednika PDA BiH dr.sci. Mirsad Kukić. Vandali su pri tome ostatke poderanog plakata ostavili na ulici, ali je brzom intervencijom članova i prijatelja PDA Lukavac u sitne noćne sate taj dio ulice očišćen. 

OO PDA Lukavac ovom prilikom iskazuje svoje žaljenje što predizborna kampanja poprima polako obilježja vandalizma. Također iskazujemo svoje žaljenje zbog činjenice da se neki naši politički oponenti i neistomišljenici služe ovakvim sramotnim činovima i iskaljuju svoj bijes na imovini koju je PDA uredno iznajmila i uredno platila u cilju promovisanja svojih kandidata. Mi ovom prilikom ne želimo upirati prstom ni u koga, niti se želimo koristiti takvim prljavim potezima, ali želimo reći da ćemo na svaki ovakav sramotan i vandalski čin odgovoriti na jedini ispravan i adekvatan način a to je prijava nadležnim policijskim organima. 

OO PDA Lukavac se nada da je ovo jedan izolovan incident i da nećemo biti svjedoci nekih novih huliganskih činova i niskih udaraca. Ovom prilikom želimo da kažemo da nijedan naš politički oponent neće ovo doživjeti od strane naših članova i simpatizera jer PDA svu svoju pažnju posvećuje svojoj kampanji i rješavanju gorućih problema na našoj opštini a ne slikama i plakatima sa likovima odredjenih pojedinaca koji su za nas potpuno nebitni. 

Press služba OO PDA LukavacLTK-INFO.COM