Svježe vijesti:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OO PDA LUKAVAC


OO PDA Lukavac danas je upriličila prvu press konferenciju  na kojoj su predstavljene aktivnosti kampanje ove stranke koje će se provoditi  u narednom periodu . 

„Predizborna kampanja po Mjesnim ograncima počinje danas tribinom u MO  Modrac  sa početkom  18,00 sati a završava se centralnim predizbornim skupom u Lukavcu 02.10.2018.godine i skupom u  MO Dobošnica planiranim za 04.10.2018.godine . 

Kandidati i rukovodstvo OO PDA Lukavac u kampanji neće nikoga blatiti niti kome ništa ružno govoriti, ni o pojednicima, ni o strankama, osim ako to naravno  od strane drugih prema nama ne pređe mjere“, kazao je  Suad Salibašić ,predsjednik OO PDA Lukavac i kandidat za Skupštinu TK. 

OO PDA Lukavac  za Opšte izbore 2018 ima kandidate za liste na svim nivoima vlasti, to su mladi obrazovani  i uspješni ljudi, a pored njihovog predstavljanja na tribinama i skupovima građane ćemo informisati  i o zacrtanim politikama PDA BiH i planiranim aktivnostima nakon oktobarskih izbora. 

Na području općine Lukavac  OO PDA Lukavac ima formirane Mjesne ogranke u svim Mjesnim zajednicama i tri Mjesna ogranka u Lukavac Gradu , tako da će  naši kandidati  obići sve Mjesne zajednice na području lukavačke općine i predstaviti se našim biračima.