Svježe vijesti:

POZIV: stanovnicima MZ Prokosovići i MZ Bikodže


Drage naše komšije i sugrađani. Naša mala karavana, koja donosi velike promjene ponovo je u vašem mjestu. 

Tim jedinstvenih kandidata koje vam želimo predstaviti, sasvim sigurno može pomoći našem načelniku Edinu Deliću, da nastavi stazom kojom je krenuo. Zajedno mogu doprinijeti da Općina Lukavac, Tuzlanski kanton i BiH postanu boljim mjestom za život.

Ovaj tim vam ima nešto za reći, pa vas pozivamo, kao i uvjek, bez obzira na stranačku ili neku drugu pripadnost, da dođete i poslušate njihovu poruku.

Promotivni skup u MZ Bikodže, održat će se 19.09.2018. god. sa početkom u 17:00 sati u Domu kulture u Bikodžama.

Promotivni skup u MZ Prokosovići, održat će se 19.09.2018.god. sa početkom u 19:00 sati u Domu kulture u Prokosovićima.

Na skupovima će se obratiti aktuelni načelnik općine Lukavac i predsjednik stranke dr. Edin Delić, kao i većina kandidata, čija imena i fotografije možete pogledati na fotografijama ispod.

Napominjem, da od ponuđenih ukupno 7 kandidata, dva kandidata dolaze upravo iz naše dvije Mjesne zajednice, što nam govori da će se sasvim sigurno zalagati za nas i naše bolje sutra.

Svima je poznato da kao član OO SDP Lukavac, pratim, pružam podršku i objavljujem informacije svih političkih opcija koje obitavaju na našoj općini. Stoga vas još jednom molim da nam se sutra pridružite bez obzira na političko opredjeljenje. Jer jedino sa vama možemo izgraditi "Zemlju za sve nas"

Admir Memić

LTK-INFO.COM