Svježe vijesti:

OO SDA LUKAVAC - ODRŽANE TRIBINE U TURIJI I BABICAMA


TURIJA

Kako smo ranije i najavili, večeras je sa početkom u 19:00 sati, u prostorijama Doma kulture u Turiji održana prva Javna tribina u organizaciji Izbornog štaba OO SDA Lukavac. Na tribini su se prisutnima obratili kandidati sa lista za Opće izbore 2018.

Turijani su večeras našim kandidatima pružili veliku podršku, te izrazili zadovoljstvo zbog kandidovanja predsjednika MO SDA Turija, mladog Emira Junuzovića, na listu za Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Sala Doma kulture u Turiji bila je premala da primi sve simpatizere SDA, ali i radoznale mještane koji su sa posebnom pažnjom slušali poruke naših kandidata.

U galeriji fotografija pogledajte večerašnju atmosferu sa skupa u MZ Turija.

Poruka iz Turije je jasna: Snaga SDA je u narodu!
BABICE

Danas je u popodnevnim satima u Babicama održan radni sastanak, na kome se okupio veliki broj mještana, a glavna tema su naravno bili Opći izbori 2018.

Osim kandidata SDA Lukavac, sastanku su se pridružili i predsjednik OO SDA Lukavac, dr Tarik Arapčić, kao i bivši načelnik Općine Lukavac, Dževad Mujkić.

Atmosfera među članovima i simpatizerima naše stranke u Babicama je odlična, a jasno je i da su svi prepoznali pobjedničku ekipu. SDA je zaista snaga ovog naroda!
LTK-INFO.COM