Svježe vijesti:

Kampanja OO SDP Lukavac za predstojeće izbore se sve više i više zahuktavaKampanja OO SDP Lukavac za predstojeće izbore se sve više i više zahuktava. Nakon MZ Tabaci, MZ Devetak, MZ Berkoviva, MZ Gnojnica, MZ Bistarac Donji kandidati SDP-a danas su posjetili i MZ Dobošnicu Donju.

Lako je primjetiti kako kandidati SDP Lukavac, predvođeni predsjednikom stranke i aktuelnim načelnikom Lukavca dr.sci. Edinom Delićem, te vođeni idejom kandidata za člana predsjedništva BiH dr. Denisom Bećirovićem, dobivaju sve veću pažnju i podršku građana općine Lukavac.

U svojim obraćanjima kandidati predstavljaju program SDP-a "PLAN 10" kao i svoje vlastite ideje i osvrte na razvoj i budućnost Bosne i Hercegovine. Obzirom na stanje u državi prepoznaju područja iz svojih oblasti i nude konkretna rješenja za poboljšanje uslova života, ekologije, zdravstva, ekonomije i dr...

Uz minimalne kritičke osvrte na rad drugih stranaka/partija, kao i na vladajuće strukture, SDP Lukavac nudi nova rješenja sto su građani očito prepoznali.

Kako je sam načelnik Delić rekao "Izbori 2016.g su bili priprema, majski referendum je bio pozor, 7. oktobar je znak za START promjenama, što u vlasti, što promjenama za bolju budućnost građana općine Lukavac i BiH u cjelini"

Sa govornice se ne dijele isprazna obećanja, ali se šalju jasne poruke"Hapsit ćemo" što znači da će nova snaga  oslikana u SDP-u donijeti prijeko potrebne promjene u radu sudstva i tužilaštva, bez kojih je nemoguće ostvariti bilo kakav napredak.
LTK-INFO.COM