Svježe vijesti:

FOTO: Hotel Imperial Vodice ugostio dvadeset najljepših djevojaka Miss BiH 2018.


Nakon što su se okupile u Sarajevu, hotel Imperial u Vodicama ukazao je gostoprimstvo najljepšim djevojkama BiH. Dvadeset finalistica izbora Miss BiH za Miss svijeta 2018. u prekrasnom ambijentu hotela, od prošle sedmice priprema se za finalno veče koje će se održati 30.septembra na sceni Bosanskog kulturnog centra u 21h uz direktan prenos na FTV.
Hotel Imperial svakodnevne obaveze ljepotica čini lakšim,  jer nudi istinski komfor, udobnost, mir i opuštanje. Posjetiocima nudi razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaj: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, TV salu, suvenirnicu, te koktel bar na plaži. 
Finalistice 23-eg izbora pronašle su mjesto za sunčanje, kupanje i odmor na šljunkovitoj plaži, ali i na prelijepom bazenu  hotela Imperial,  u prekrasnom mediteranskom parku, u fitnessu, te masažama.
Djevojke uvježbavaju koreografiju, snimaju kataloge i videospotove, profesionalne modne fotografije za Babyliss Paris, kupaće kostime Exclusive Lingerie , svečanih večernjih i koktel haljina Paradi Couture, te obuće Deichmann.
Tokom šetnje Šibenskom rivijerom, dvadeset kandidatkinja u promotivnim majicama Visit Sarajevo, privlače veliku pažnju turista i pozivaju iste da naprave pravi izbor  i obavezno  posjete grad Sarajevo. Ovo je ujedno i odlična promocija grada Sarajeva i BiH u Hrvatskoj.