Svježe vijesti:

DENIS BEĆIROVIĆ "IMA PETLJU" - ODRŽAN SKUP SDP BIH U LUKAVCU - FOTO / VIDEO


Pred prepunom velikom salom Doma kulture u Lukavcu sinoć, 28.09.2018 godine održan je promotivni skup OO SDP Lukavac, na kome su od strane domaćina predsjednika OO SDP Lukavac dr. Edina Delića predstavljeni u prvom redu lukavački kandidati:

Mirela Memić kandidatkinja za Skupštinu TK redni br. 8

Kenan Omerdić kandidat za Skupštinu TK redni br.17

Spomenko Kulić kandidat za Skupštinu TK redni br.35

Emra Halilović kandidatkinja za Parlament Federacije BiH redni br.9

Sulejman Brkić kandidat za Parlament Federacije BiH redni br 3

Mirsad Mujić kandidat za Parlament Federacije BiH redni br 10

Adem Mahovkić kandidat za Parlament BiH redni br.7

Na skupu su predstavljeni i kandidati iz drugih općina za sve nivoe vlasti, a nosioci listi za sve nivoe su se i obratili građanima Lukavca i općine.

Nakon predstavljanja kandidata učešće u govoru je uzeo Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, koji je oduševljen odazivom i ambijentom najavio sigurnu pobjedu SDP-a.

Dr. Denis Bećirević obratio se na kraju vrlo nadahnutim govorom. Nakon što se zahvalio svim građanima, lukavačkim kandidatima i kako je rekao svom prijatelju Edinu Deliću. poslao je nekolicinu jasnih poruka i građanima BiH i Bakiru Izetbegoviću kao i Miloradu Dodiku. Denisovo obraćanje možete pogledati u video prilogu ispod.
Našoj Mireli Memić je danas rođendan, tako da sam iskoristio priliku i čestitao joj i na ovakav način.

SRETAN TI ROĐENDAN Mirela, drugarice i prijateljice moja. Želim ti sve najbolje i hvala ti za sve što radiš i što ćeš u budućnosti raditi za nas, obične građane općine Lukavac.Upoznao sam mnogo ljudi, ali LJUDI poput tebe je jako malo. 

Iskreno se nadam da će to prepoznati brojni građani općine Lukavac i pomoći da se izborimo za tebe i za SVIH 7 kandidata 7. oktobra, kako bi se ti i ostali nastavili boriti za nas. 

Naravno želim ti se zahvaliti i za fantastično sinoćnje obraćanje u ime liste za Skupštinu kantona. Bila si ono što uvjek jesi. "FANTASTIČNA" i hvala što si predstavila kandidate koji su na listi za kanton. Spomenka Kulića i Kenana Omerdića. Poslušajmo Mirelino kratko obraćanje.

Pogledajte Mirelino obraćanje i predstavljanje kandidata za Skupštinu TK 

Mirela Memić kandidatkinja za Skupštinu TK redni br. 8

Kenan Omerdić kandidat za Skupštinu TK redni br.17

Spomenko Kulić kandidat za Skupštinu TK redni br.35

Sulejmane Brkiću; radio si mnogo kroz svoju karijeru za narod općine Lukavac, za narod svoje ali i ostalih Mjesnih zajednica. Jedan si od najzaslužnijih što je izgrađen regionalni put Lukavac - Poljice - Živinice. Izgrađen je za tvog vremena u Direkciji cesta Od vijećničkog paušala si obnovio dom kulture, uz podršku Edina Delića nasuo i obnovio nekoliko puteva u skorije vrijeme. Izgradio igralište za djecu uz pomoć i podršku Mevlihe Delosantos i mnogo toga još. 

Najvrednije što si za mene lično uradio jeste što si sinoć i na skupovima ranije pozvao građane da glasaju za sve kandidate sa lukavačke SDP liste i što si na onakav način, sa puno emocije i žara najavio kandidate koji su skupa sa tobom na Federalnoj listi, Emru Halilović i Mirsada Mujića. 

Hvala ti na tome. Nadam se da će veliki broj građana prepoznati vaš trud i rad, vaše zalaganje za narod i 7. oktobra dati svoje povjerenje "SVIMA" vama koji ste na listi a dolazite iz naše općine Lukavac. Neka VAM/NAM je sretno.

Sulejman je predstavio kandidate za Parlament Federacije BiH:

Emra Halilović kandidatkinja za Parlament Federacije BiH redni br.9

Mirsad Mujić kandidat za Parlament Federacije BiH redni br 10

Sulejman Brkić kandidat za Parlament Federacije BiH redni br 3

Pogledajte obraćanje Sulejmana Brkića:Ademe Mahovkiću, upravo sam sasvim slučajno razgovarao sa čovjekom kojeg iznimno cijenim, a koji ne pripada tvojoj političkoj opciji. Izuzetno cijeni tvoj rad u OV, tvoje konstantno djelovanje po ZAKONU i STATUT pošteni građani jako cijene i upravo takav čovjek je potreban u ovoj KRIMINALNOJ državi. 

Sinoć na centralnom predizbornom skupu SDP-a u Lukavcu sam doživio da po prvi puta kršiš propise. I želim ti se ovako javno zahvaliti na tome. 

Hvala ti što si stao kao stub ispred ovih mladih, časnih i sposobnih ljudi. Što si ih dostojno predstavio građanima općine Lukavac i što si se obratio građanima u ime svih i pozvao da 7. oktobra daju svoj glas svima njima. 

TIM koji je spreman mijenjati budućnost sa tvojim iskustvom sasvim sigurno će donijeti dobro općini Lukavac kao i BiH u cjelini.Iz Lukavca sa Edinom Delićem je sve krenulo, i to moraju znati i cijeniti svi. Mi "IMAMO PETLJU" i u Lukavcu a i na nivoima na koje ćemo vas izabrati pravila ćemo donosimo MI. 

Adem Mahovkić kandidat za Parlament BiH redni br.7

Do pobjede sa DENISOM BEĆIROVIĆEM

Pogledajte obraćanje Adema Mahovkića:
Denis je dobio svoju PETLJU, zaštitni znak općine Lukavac 

LTK-INFO.COM