Svježe vijesti:

ČEGA SE TO BOJITE... MOŽDA PREDIZBORNOG OBEĆANJA "HAPSIT ĆEMO"


Nastavljeno je cijepanje promotivnog materijala pojedinih političkih opcija, pa tako i SDP-a. Postavlja se pitanje ZAŠTO?

Da li to pokušavate sakriti narodu da ima bolje od vas. Kasno je, narod Lukavca i općine je progledao. Bolje je da sakrijete sebe jer dolazimo. Dolazi narod, i volja naroda da vas ne na takav način, nego demokratskim putem stavi tamo gdje vam je mjesto. Ne zbog cijepanja plakata, nego zbog svog zla koji ste načinili narodu. Da "Hapsit ćemo" zbog:

Majke koja plače što joj je sin na bajramsko jutro negdje u tuđini, a VI koji toliko propagirate vjeru ste mu učinili da mu je Bajram radni dan. "Hapsit ćemo"!

Zbog penzionera koji je 40 godina radio a dali ste mu sadaku za koju ni lijekove ne može da kupi. "Hapsit ćemo"

Zbog radnika koji radi 10, 12, 15 sati na dan, kako bi zaradio svojoj djeci koru hljeba, a vašoj udobne skupe džipove da mogu gaziti stare i iznemogle i našu djecu po otrcanim putevima koje nam za sobom ostavljate. "Hapsit ćemo"

Zbog duga koji ste napravili, da je bosanskohercegovačko dijete nerođeno a dužno. "Hapsit ćemo"

Da, bojite se i treba da se bojite zbog svega što ste učinili kao biste se obogatili. Razlozi se mogu nabrajati u nedogled, ali ne, narod i volju naroda ne možete pocijepati. Narod 7. oktobra dolazi po vas i da, ako se pitate ko će vas hapsit? Odgovorit ćemo vam! Hapsit će VAS NAROD.
A.M.
Oni kidaju, a mi što stignemo popravimo. Mnogo toga nećemo stići a možda ni pokušati ponovo lijepiti. Mi njihove plakate nećemo dirati. Nismo isti.Podrška SDP-u raste i to skidanje plakata neće umanjiti, već naprotiv. Hvala vrijednim ljudima koji lijepe i nanovo popravljaju plakate, a posebno svima hvala što ne diramo njihove plakate. Neka nas spokojno gledaju sa svih strana. Gledamo ih 20 godina, pa ćemo odurati i još koji dan. Što ih građani više gledaju, to su njihove šanse manje.
Nećemo nikoga optuživati, ali svi znamo ko stoji iza ovakvog primitivizma.
Oni koji odlaze...Edin Delić
LTK-INFO.COM