Svježe vijesti:

ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI U BOLOGNI: Na autocesti kod aerodroma odjeknulo više eksplozija, najmanje dvoje poginulih, deseci ozlijeđenih


Nešto prije 14 sati u bolonjskoj je četvrti Borgo Panigale nedaleko od zračne luke odjeknulo nekoliko eksplozija nakon kojih se gusti crni dim nadvio nad obilaznicu i autosalone koji se nalaze između Ulica Emilia i Caduti di Amola, piše Rai News.Lokalni mediji objavili su da su najmanje dvije osobe poginule, a najmanje 55 je ozlijeđenih, od kojih 14 teško.

Rai News piše da je do eksplozija došlo nakon nesreće na autocesti u kojoj su sudjelovali osobni automobili i cisterna koja je prevozila zapaljive supstance. Navodno je nekoliko automobila u obližnjim autosalonima eksplodiralo zbog posljedica prometne nesreće.

 Prema prvim procjenama, ukupno je oštećeno nekoliko desetaka automobila, a i prozori na obližnjim zgradama su popucali.Vatrogasci trenutno rade na gašenju požara, no to im otežava vrućina.Autoput Casalecchio zatvoren je u oba smjera, no zračni se promet u i oko Bologne odvija bez smetnji, prenosi Jutarnji.hr.


Italian Firefighters Press Office/Handout / REUTERS
Pogled na požare i gusti dim koji su se nadvili na Bologne nakon prometne nesreće


Italian Firefighters Press Office/Handout / REUTERS


Izvor/foto:TIP.ba

LTK-INFO.COM