Weather (state,county)

Svježe vijesti:

NE DOZVOLI DA SE NEKO BORI ZA ZDRAVLJE TVOGA DJETETA - PONEDJELJAK U 10:00 h POZIVAMO VAS NA RASPRAVU O ŠLJAČIŠTU

Foto:Jutarnji list

09.07.2018. godine u sali za sastanke Policijske stanice Lukavac bit će održana Javna rasprava na temu prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona. Pozadina teme jeste odlagalište šljake Termoelektrane Tuzla, koje bi se izmjenom i dopunom Prostornog plana našlo dobrim dijelom na području općine Lukavac.

Stoga pozivamo građane općine Lukavac da se u što većem broju odazovu POZIVU na Javnu raspravu i sami odluče da li je ova izmjena Prostornog plana dobro za Lukavac i već ugroženo zdravlje građana i naše djece.

Nemojmo samo sjediti i čekati da se neko bori za zdravlje naše djece i nas samih. Ostavimo tipkanje i pojavimo se u što većem broju na Javnoj raspravi. Ponedjeljak 09.07.2018. god. u 10:00 sati u sali za sastanke PS Lukavac.

POZIV

Na javnu raspravu u organizaciji Ministarstva prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona, o razmatranju Nacrta Izmjena i dopuna Prostornog plana za područje Tuzlanskog kantona 2005-2025, koja će se održati dana 09.07.2018. godine (ponedjeljak), sa početkom u 10 sati, u sali Policijske stanice Lukavac.

LTK-INFO.COM