Weather (state,county)

Svježe vijesti:

EKIPO RTV LUKAVAC - SVAKA VAM ČAST, ČESTITAM I HVALA - A.M.


Radio televizija Lukavac (RTV Lukavac) izrasta u sasvim sigurno najkvalitetniji informativni medij na općini Lukavac, ali i šire.

Radio Lukavac je već dugi niz godina daleko najslušaniji radio na ovim prostorima. Dnevnik ili bolje rečeno  "LTV AKTUELNO" postala je prava informativna emisija svih događanja na našoj općini i što je jako važno pored dnevno-političkih informacija, sve više je priloga i informacija iz stvarnog života običnih građana, mladih i uspješnih sportista, kulturnih stvaralaca, vjesti iz škola, servisnih informacija itd.

Vazda je bilo priča, kako je RTV Lukavac pod ovim ili onim patronatom, ali je sve očitija svojevrsna nezavisnost LTV-a kao medija. Tome u prilog idu i današnje izjave i aktuelnog načelnika općine Lukavac Edina Delića, ali i obraćanje na istu temu Nehrudina Osmića, aktuelnog direktora JKP "RAD" Lukavac. I ovo svakako nije prvi slučaj. Takođe, svi politički subjekti koji obitavaju na području općine Lukavac, jednako su zastupljeni i tretirani u pogledu svojih saopćenja. TV ekipa je uvjek na mjestu svih događanja, a profesionalnost video snimaka i reportaža je iskreno na vrlo zavidnom nivou, iako rade sa oskudnom i zastarjelom opremom što će se nadam se ubrzo promjeniti zahvaljujući potpisanim ugovorima sa općinom Lukavac.

Vrhunac svega, koji se uklopio u savremeni svijet interneta jeste informativni internet portal RTV Lukavac, koji svojim pravovremenim, provjerenim, tačnim i profesionalnim informacijama uz video priloge u većini postova, polako ali sigurno prelazi u vodeći informativni portal općine Lukavac.

Kao administrator LTK-INFO.COM blog-portala, osjećam potrebu da ČESTITAM, potrebu i želju da se ZAHVALIM ovim upornim i stručnim ljudima, počevši od novinara, kamermana i drugog stručnog i ostalog osoblja pa do menadžmenta koji iz dana u dan pokazuje da može bolje i bolje. Ova ekipa ljudi je u većini slučajeva izvor informacija i nama ostalim portalima i drago mi je da je saradnja obostrana i na zdravim i prijateljskim osnovima bez ljubomore i konkurentnosti. Svi smo tu kako bi građanima općine Lukavac približili informacije i događanja sa naše općine.

Još jednom vam ČESTITAM i veliko HVALA

Admir Memić

Donosimo vam likove na sve dostupne stranice Radio televizije Lukavac:

Portal RTV Lukavac:
https://rtvlukavac.ba/

You Tube kanal RTV Lukavac
https://www.youtube.com/channel/UCIKwz1U1PF0dpGrQk0vrSLw

RTV Lukavac facebook stranica:
https://www.facebook.com/pages/biz/lukavac/Radio-televizija-Lukavac-324701085115/

LTK-INFO.COM