Weather (state,county)

Svježe vijesti:

NAJAVA - FILMOVI "UNIŠTENO KRALJEVSTVO" I "IZBAVITELJI 2" - JU CENTAR ZA KULTURU LUKAVAC
JAVNA USTANOVA CENTAR ZA KULTURU LUKAVAC

Obavještava svoje vjerne posjetioce bioskopa da su na repertoaru dva nova filma
Film UNIŠTENO KRALJEVSTVO , 3D TEHNIKA , AKCIJA AVANTURA U TRAJANU OD 128 minuta prikazuje se u utorak, 26.06.2018. godine sa početom u 20:30 sati
Uspavani vulkan na ostrvu počinje da oživljava pa Oven i Kler pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovg reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zavjeru koja može da ugrozi cijelu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan od najuspješnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podsjeća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo vidjeti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u svijet iz doba Jure - Uništeno Kraljevstvo.

Film IZBAVITELJI 2 , 3D , SINHRONIZOVAN, U TRAJANJU OD 118 minuta prikazuje se u utorak, 26.06.2018. godine sa početkom u 18:30 sati.
Ovo je priča o superherojskoj porodici.  U ovom nastavku je mama Helen u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevnicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino izbavitelji mogu pobijediti.
CIJENA ULAZNICA JE 4 KM.


LTK-INFO.COM