Svježe vijesti:

TITULA NAJLJEPŠE MIMI BEJTIĆ IZ GRAČANICE - PRVA PRATILJA LEJLA AGANOVIĆ, DRUGA PRATILJA DŽENANA BURGIĆ IZ LUKAVCA


MISS MATURE BIH 2018


U organizaciji modne agencije Fashion.Company održan je prvi izbor ljepote " Miss mature BiH 2018" . Za izbor se prijavilo oko 40 djevojaka iz cijele BiH, dok se kroz selekciju uživo pojavilo njih 12.finalistica. Finalni izbor je održan u sklopu "sajma turizma i ekologije" u Lukavcu 04.05.2018. od 17:30h u velikoj sali Doma Kulture Lukavac. Pored općine Lukavac, općinskog načelnika Edina Delića, izbor su podržali i drugi sponzori iz Lukavca i okruženja. Titulu najljepše ponijela je :

Mimi Bejtić iz Gračanice

         -prva Pratilja Lejla Aganović iz Lukavca

       -druga pratilja Dženana Burgić, takođe iz Lukavca

Program je uživo prenosila RTV Lukavac, a signal programa je emitovan na displeju u sklopu sajma, kao i na još nekoliko TV, zatim na internetu kao i na društvenoj mreži facebook.

Ispred organizatora, modne agencije Fashion.Company direktor Fikret Mujkić je proglasio pobjednice, zatim su najljepšim djevojkama uručene nagrade, za pobjednicu ljetovanje u Neumu u trajanju od 8 dana, dok su dvIje pratilje osvojile ljetovanje u Ulcinju u Crnoj Gori takođe u Trajanju od 8 dana.

Uz ove vrijedne nagrade pobjednicama su uručene lente, zatim cvjeće, kao i profesionalni ugovori o angažmanu u ovoj agenciji.

Ovaj izbor je bio i svojevrsni jubilej modne agencije Fashion.Company, jer je ista formirana prije tačno 5 godina, sa sjedištem u Srebreniku.

Izbor je uljepšao posljednje školske dane za maturantice,a mnogima je ovo jedno novo i lijepo iskustvo donijelo nova prijateljstva .               

Iz menadžmenta Fashion.Company najavljuju da će ovaj izbor postati tradicionalan, i da očekuju za sljedeću godinu mnogo više učesnica u ovom izboru ljepote i mladosti.LTK-INFO.COM