Svježe vijesti:

Na vječni počinak ispraćen Amar RamićVeliki broj građana danas je na vječni smiraj ispratio dvadesetdvogodišnjeg Tuzlaka Amara Ramića za kojim je potraga nakon 22 dana, okončana tragično.

Nestanak dvadesetdvogodišnjeg Amara Ramića prijavili su njegovi roditelji 2. maja kada je posljednji put viđen i snimljen nadzornom kamerom dok je napuštao ulaz zgrade u kojoj je živio sa roditeljima i mlađom sestrom.

Od tada je trajala potraga za mladićem u koju su bili uključeni i pripadnici Federalne uprave civilne zaštite. Potraga je nakon Tuzle proširena i na druge gradove, ali bezuspješno.

Mještani naselja Vršani u četvrtak su u večernjim satima obavijestili policiju da se u šumi nalazi beživotno tijelo, a nakon provedene obdukcije i identifikacije obistinile su se najcrnje slutnje – potvrđeno je da se radi o nestalom Amaru Ramiću.

Prema nalazu obdukcije smrt je nastupila zbog prostrijelne rane u predijelu glave izazvane vatrenim oružjem koje je i pronađeno na mjestu tragedije, a nadležni su saopštili da se radi o samoubistvu.

RTV Slon
LTK-INFO