Svježe vijesti:

AMILA ORIĆ - ZAVRŠILA SAM PRAVO, BORIT ĆU SE DA ZLOČINCI SREBRENICE BUDU KAŽNJENI


U našoj rubrici "Građani kažu" dajemo priliku da iznesete svoje stavove, zahtjeve, molbe i potrebe. Na našu adresu stigla je fotografija i tekst, uz molbu da budu objavljeni na LTK-INFO.COM. Tekst donosimo bez izmjena:

Završila sam pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu. Rođena sam u Potočarima (Srebrenica). Od poslije rata Sam u Sarajevu. Postala sam advokat, borit ću se za svoju državu BiH jer je tu moj narod. A zločinci koji su počinili krivično djelo i masakr napravili u cijejeloj Bosni i Hercegovini biće kažnjeni..

Srebrenica se nikada ne smije zaboravit. Zločinci se moraju kazniti ne smiju niti mogu pobjeći od genocida. Ako ih niko ne kazni ja Ću ih kazniti dok Sam živa borit ću se za BiH. Dok Majke Srebrenica oplakaju, monstrumi dignute glave hodaju kao da ništa nije bilo. Sramota. Kriminalac, kriminalca štiti.!

Amila Orić
Nije samo bilo genocida u Srebrenici, po cijeloj BIH je bilo a za to su krivi kriminalci koji hoće da sjede. U udobnoj fotelji a tada je krv lila na sve strane jecaji su se čuli a oni su uživali.

Ne znam kako su to mogli gledati gdje Im je duša bila. A možda sam I pogriješila oni nemaju dušu. Sramota. Ako ne budu odgovarali na ovom svijetu, odgovarat će na drugom. Mnogo je sehida, žrtava izgubilo život.

Htjeli su Bosnu I Hercegovinu a nisu dobili ništa.

Pitam se Samo dali mogu spavati, jest, piti nisu mi jasni htjeli su da ispadnu Heroji, a sada su obični Jadnici i kriminalci takvi. Uvijek uspiju u životu koji kradu....

Samo daj Meni a Za ostale ih boli briga.
Fujj
Sramota

Duša me boli,
Kad vidim onolike nišane.

Amila Orić

LTK-INFO.COM