Svježe vijesti:

SISECAM SODA LUKAVAC – Javni poziv


U cilju podrške mladih talenata u unapređenju njihovih likovnih ekspresija iz oblasti moja okolina i kulture življenja organizujemo opštinsko takmičenje pod nazivom:
„Ljubav prema okolišu".
Pozivamo sve mlade talente, učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda, JU za odgoj i obrazovanje djece za predškolski uzrast u Opštini Lukavac, djecu sa posebnim potrebama - Udruženje na području Opštine Lukavac koje je usmjereno na rad sa djecom predškolskog i školskog uzrasta sa posebnim potrebama, da se prijave na takmičenje i osvoje značajne nagrade.

Prijavljeni radovi moraju biti u skladu sa pravilima definisanim u Javnom pozivu i predstavljati indivudualnu sliku svakog učenika u cilju iskazivanja poštovanja prema prirodi, kako bi svojim radom pružili nadu u bolje sutra i vjeru da nam može biti bolje i ljepše mjesto za život u Opštini Lukavac.

Ciljano je odabrana skupina učenika, kako bi isti usvojili važnost zaštite okoliša i u daljnjem školovanju pridržavali se principa održivog razvoja i doprinjeli da škola bude ekološki prihvatljiva i za buduće generacije. Kroz planiranu aktivnost želi se na kreativan način omogućiti učenicima da pokažu svoje viđenje ekološke kulture življenja, kako bi iskazali svoju sliku i želju za poboljšanjem.

Takmičenje se organizuje u saradnji sa predstavnicima radne grupe iz Opštine Lukavac.
Projekat se realizuje i finansira od strane kompanije Sisecam soda Lukavac d.o.o.
Prije Vaše prijave pažljivo pročitajte detaljno uputstvo o učešću na takmičenju, koje možete preuzeti na:
Protokolu kompanije Sisecam soda Lukavac d.o.o.;
http://opcina.lukavac.ba/
kao i info portalima.
Pojedinačne likovne radove ispred osnovnih škola, JU za odgoj i obrazovanje djece za predškolski uzrast u Opštini Lukavac, kao i Udruženja građana djece s posebnim potrebama u Opštini Lukavac očekujemo do 10.05.2018 godine!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam tokom prijavljivanja na takmičenje potrebna dodatna pojašnjenja ili informacije, možete se obratiti kontakt osobama:

Nihad Akeljic,
ID Kontrole, ekologije, zaštite i zdravstva
Majda Čakarić Obrenović
Inženjer za ekologiju u RJ KKE

T: +38735552311
+38735552342

M: nakeljic@sisecam.com
M: mcakaric@sisecam.com

U cilju promocije mladih inovatora u unapređenju njihovih inovacija u oblastima korištenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske efikasnosti organizujemo regionalno takmičenje „Inovativnim umom do pametne energije".