Svježe vijesti:

Pripreme za formiranje kantonalnog odbora Nezavisnog bloka TKNa e-mail adresu LTK-INFO.COM stiglo je saopćenje Nezavisnog bloka TK. Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Nezavisni blok Tuzlanskog kantona, u prostorijama stranke u Lukavcu, održao je radni sastanak sa koordinatorima šest općina Tuzlanskog kantona i kantonalnim koordinatorima gdje su podneseni izvještaji o aktivnostima i uspostavi infrastrukture na navedenim općinama. 

Iskustva sa terena ukazuju na veliku podršku Nezavisnom bloku kao novom političkom projektu i opredjeljenosti za stvaranje nove političke ideologije. 

Razmjenom iskustava uspostavljen je novi osnov za dalje zajedničko djelovanje u cilju stvaranja prepoznatljive politike u interesu gradana. 

Zadovoljstvo u postignutim aktivnostima nije skrivao niti domaćin današnjeg sastanka u Lukavcu gosp. Edin Džambić, informišući o uspostavi skoro svih mjesnih odbora i ogromnu podršku gradanstva Lukavca u sprovedbi aktivnosti. 

Zaključeno je da se ubrzo očekuje novi sastanak sa drugim dijelom općina TK-a oko provedbe započetih mjera. Nova politika za nove ljude i nova vremena nastavlja u okviru svojih kontinuiranih aktivnosti do konačnog uspjeha.LTK-INFO.COM