Svježe vijesti:

PRAZNIK U LUKAVAC MJESTU - SKUP PODRŠKE NAČELNIKU EDINU DELIĆU - FOTO/VIDEO


Sinoć je u Lukavac Mjestu održan Skup podrške aktuelnom načelniku općine Lukavac Dr. Edinu Deliću.

Veliki broj stanovnika ove Mjesne zajednice odazvao se skupu, kao i znatan broj gostiju, ljudi koji uz nas prate Dr. Delića na mnogim skupovima.

Skup je otvorila gospođa Hajrudina Nurković. Kako je rekla, vodila sam skup pred izbore 2016-te i pobjedili smo,POBJEDIT ĆEMO PONOVO.

Program je vodila naša članica Sabrina Arifović, a nakon odslušane Himne, pjesmom IMAJ PETLJU u izvedbi Irfana Moranjkića i pjesmom "Lukavac je svima dika jer ima Edu načelnika" u izvedbi Murisa Salkića započeo je skup podrške.

Skup podrške načelniku Edinu Deliću u organizaciji "GRAĐANSKE UNIJE" Lukavac, nije bio samo skup. Ovo je bio pravi praznik za oči, ali i za uši. Građani Lukavac Mjesta su pjevali petlju, gromko aplaudirali i glasno skandirali EDO EDO. Atmosfera u sali je bila prava praznička, a na kraju skupa, zaigralo je i kolo.

Načelnik nam je na skup malo kasnio i došao kaljavih cipela. Jer su mu građani preči i od njega samog. Prije skupa obišao je "BIJELO MORE" i izdao uputstva Civilnoj zaštiti i drugima, vezano za incident koji se dogodio. Hvala vam načelniče što brinete za nas u svim situacijama.

HVALA TURSKI LUKAVAC - HVALA LUKAVAC MJESTO 

Pokazali ste i dokazali da

IMATE PETLJU
Admir M.
LTK-INFO.COM