Svježe vijesti:

POZIV NA OTVARANJE PRVOG MEĐUNARODNOG FESTIVALA SAVREMENE ŽENE


Pozivamo Vas na svečano otvaranje i prve aktivnosti 1. Međunarodnog Festivala savremene žene i Sajma ženskog stvaralaštva u okviru Festivala savremene žene, koje će se održati u četvrtak 19.04.2018 u Bosanskom kulturnom centruu Tuzli sa početkom u 19:00h.

FESTIVAL SAVREMENE ŽENE


Prvi međunarodni Festival savremene žene je najveći društveni događaj posvećen ženama u regiji. Spoj pozitivne energije, izvor inspiracije i epicentar uspjeha. Ovo je mjesto na kojem želite biti jer smo ga kreirali tako da vrijednost životnog iskustva kroz posao svake žene podigne na zasluženi nivo.

Najuticajnije govornice, panel diskusije, razgovori jedan na jedan sa prilikom da postavite pitanja onima kojima ste oduvijek željele  čine ovaj Festival jedinstvenim iskustvom koje ne želite propustiti. Za vas okupiti ćemo vizionarke i pojedinke usmjerene budućnosti u svim sferama života.

Bez obzira čime se bavite, da li ste dio  velike korporacije, posvećene nauci, sportu, modi  ili tek počinjete sa privatnim biznisom Festivalska tri dana biti će vaša oaza ideja, volje i inspiracije.

Zato, vidimo se na PRVOM MEĐUNARODNOM FESTIVALU SAVREMENE ŽENE

LTK-INFO.COM