Svježe vijesti:

POZIV NA "DAN ZA NAS" - DRAGE PROKOSOVAČKE, DRAGI PROKOSOVLJANI, DRAGI NAŠI GOSTI. DOBRO NAM DOŠLIU nedjelju, 22. Aprila 2018. godine sa početkom od 13:00 sati, organizovano je druženje mještana MZ Prokosovići i gostiju u parku ispod "Doma kulture Prokosovići". U cilju promocije ponovno pokrenutog rada KUD-a "27 Juli" Prokosovići, Vijeće MZ Prokosovići u saradnji sa svim udruženjima lokalne grupe za razvoj, uz pomoć Fondacije tuzlanske zajednice, organizuje "DAN ZA NAS". Dan druženja za sve mještane naše Mjesne zajednice i za njihove goste. Predviđen je roštilj i piće za sve posjetioce.

DAN ZA NAS

Poštovani mještani MZ Prokosovići
22.04.2018.god Nedjelja od 13 sati Vijeće MZ Prokosovići u saradnji sa svim udruženjima lokalne grupe za razvoj a u cilju promocije ponovno pokrenutog KUD 27 juli organizuje piknik na prostoru parka kod Doma kulture uz muziku i jela sa roštilja naravno sve to uz pomoć naše fondacije TZ
Pozivamo vas da ponesete dekice,stolice i dobru volju sve drugo će biti organizovano, istakli su članovi Vijeća MZ Prokosovići.

DOBRO NAM DOŠLI

LTK-INFO